perjantai 9. syyskuuta 2011

Wc-tilat




Uuden kotimme wc-tilat ovat aika pienet verrattuna vanhan kotimme tiloihin, mutta koska tätä taloa rakentaessamme päämääränä oli tehdä uusi KOTI perheellemme, niin päätimme luopua lasten wc-istuimesta. Hoitolasten käytössä on alakerran wc, joka on kuitenkin kohtuullisen iso, esim. sinne mahtuu hyvin 2-3 lasta potalle yhtäaikaa, ja tietysti vielä joku pöntöllekin ;).

 En koskaan ole ollut mikään wc-kaappien ystävä, mutta tähän vessaan halusin sekä allaskaapin, että korkean laatikoston. Laatikoissa on käsi- ja pyllypyyhkeitä, vaippoja, paperia ja pesuainepullo, joita kaikkia tarvitaan päivittäin. Kaapissa on tilaa potille, silloin kun ne eivät ole käytössä. 



Jotta suurin osa lapsista voisi käydä vessassa itsenäisesti, ostin Ikeasta muutaman korokejakkaran, ja helpottaahan se omaakin työtä, kun ei tarvi nostella lapsia pöntölle tai altaalle.  


Lopuksi pieni vinkki kertakäyttökäsineiden säilyttämiseen:

  • Jotta käsineet olisivat helposti saatavilla, niiden pitäisi olla näkyvästi esillä, eikös? Käsineitä myydään isoissa laatikoissa, jotka eivät yleensä kovin kauniita ole, joten ostin sitten käsineille tällaisen  kasvopyyhkeille tarkoitetun "laatikon" (yllättäen Ikeasta ;D). Laatikon sijoitin näkyvälle paikalle wc-istuimen yläpuoliselle hyllylle, tuon ylimmässä kuvassa näkyvän punaisen pyyhkeen kohdalle. Nyt käsineet ovat aina käyttövalmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti