perjantai 25. helmikuuta 2011

Perjantai


Taas on viikon viimeinen työpäivä, kyllä viikot menevät nopeaan.

Eilen kaivoimme kaapeista leluja, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa poissa käytöstä. Lapset leikkivät ihan innoissaan pitkän aikaa aamupäivällä. Leikit suijuivat todella hyvin, vaikka tästä ryhmästä puuttuu se "leikinvetäjä"-lapsi. Päätinkin palkita lapset yllättäen Dumbo-elokuvalla ennen ruokailua. Tämän ryhmän kanssa emme olekaan katsoneet vielä koskaan (n.2 vuoden aikana) lastenelokuvaa, joten kovin usein tarjoiltua herkkua tämä ei meillä ole.  

Tänään lapset halusivat sitten leikkiä samoilla leluilla kuin eilenkin, ja yksi lapsista keksi, että jos leikitään tänäänkin kiltisti saadaanko taas katsoa elokuvaa. No, ei kuitenkaan joka päivä, joten tänään ihan vain leikittiin ja pari lapsista intoutui tekemään ompelukuvia. Molemmilla onkin nyt valmistumassa punaiset autot.

Lapset ovat myös parin viime viikon aikana askarrelleet omatoimisesti mitä hienompia taideteoksia, jotka on huolella pakattu kotiin vietäviksi. Töihin on uponnut lähes yhtäpaljon liimaa, kuin paperiakin, joten välillä niitä on kuivateltu yön yli hoidossa ja viety kotiin vasta seuraavana päivänä. 

Ensi viikko täällä meilläpäin onkin hiihtolomaviikko, joten hoidossa on vain kaksi lasta,  ja hekin ovat lomalla alkuviikon, joten ensi viikolla työpäiviä tiedossa kolme. Olenkin alustavasti lapsille  jo luvannut, että yhtenä päivänä käymme kirjastossa vaihtamassa lainakirjat uusiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti