keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Mielenkiintoista?


Eilen naapuriin tuli kaivuri, rakentavat jotain tallia pihaansa. Ei tarvi ihmetellä mitä tekisimme, kun ryhmä on poikavoittoinen. Kaivuria olisi katselu vaikka kuinka kauan, nälkäkään ei ollut yhtään kun piti syömään lähteä.

Huomenna sitten retkipäivä, vähän jännittää miten menee, kun ryhmässä on yksi lapsi, joka ilmeisesti jännittää uusia tilanteita ja alkaa itkeä monissa yhteistapahtumissa. Nyt ollaan jo vähän etukäteen valmisteltu, että mitä huomenna tapahtuu, ettei tarvi niin paljon jännittää. Viimeksi kertoi Varpaat Vauhtiin -tapahtuman jälkeen, että oli pelännyt palloja. Ei kyllä aiemmin mitään pallopelkoja ole ollut. On kyllä aika hyvä selittämään asioita. Katsotaan miten käy. Meidän lapset haluaa nähdä pupun ja sammakon, olen kyllä yrittänyt selittää, että voi olla ettei sammakkoa nähdä, pupu siellä pitäisi olla.

Lapsista on jännää myös linja-automatka, täällä meillä kun ei ole tuota julkista liikennettä kuten isoissa kaupungeissa, niin osa lapsista ei ole koskaa ollut linja-autossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti