lauantai 22. elokuuta 2009

Viikon kuulumiset


Eräänä päivänä tutkimme ruusunmarjoja. Kylläpäs niissä on paljon siemeniä, ja voiko niitä syödä? Ja jos voi syödä niin syödäänkö ne siemenetkin... yök! Avattua ruusunmarjaa sitten esiteltiin leikkikentällä muillekin hoitajille ja lapsille... ja kerrottiin, että juu kyllä niitä voi syödä, mutta siemeniä ei sitten syödä. Hauska kuinka nopeasti lapsi omaksuu uutta tietoa.

Koko viikolla kukaan ei jäänyt enää yhtenäkään päivänä itkien hoitoon. Leikkikentällä tuttu nainen kysyi uudelta hoitolapselta onko hoidossa ollut kivaa- ja oli ollut. Sama lapsi oli kertonut myös viikonloppuna kaikille, että hoidossa on kivaa. Hoitajastahan tämä oli mukavaa kuultavaa.

Tällä viikolla olemme mm. ulkoilleet -paljon. Olemme käyneet kahdella lähellämme sijaitsevalla leikkikentällä. Saimme lelulaatikon teippaukset tehtyä. Askartelimme porkkanoita, luimme satuja, pelasimme ja leikimme.

Ai niin... leikkikeittiön astianpesukoneessa täytyy olla jotain vikaa... astiat ovat olleet kohta kaksi viikkoa koneessa, ja ovat edelleen likaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti